Galleri Pind´s privatlivspolitik

Sidst opdateret den 10. juni 2018
Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Galleri Pind håndterer de personoplysninger, du har givet.

Virksomhedsoplysninger

Galleri Pind v/ Anne Grethe Pind
Cvr nr 1962 4285
Tjørnevej 6, 2800 Kgs Lyngby
www.galleripind.dk
grethe@galleripind.dk
mobil +45 4053 4424

Dine personoplysninger

Galleri Pinds privatlivspolitik vedrører de personoplysninger, som du afgiver til mig, når du tilmelder dig mine nyhedsbreve på en af følgende måder:
• på hjemmesiden www.galleripind.dk
• når du besøger mit kunstgalleri Galleri Pind, Tjørnevej 6, Kgs. Lyngby

Her oplyser du dit navn og din email adresse.

Privatlivspolitikken vedrører tillige de personoplysninger, som du afgiver til mig, når du
• køber et maleri i galleriet
• køber et malekursus
• tilmelder dig et foredrag

Tilmelding til nyhedsbrev

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, oplyser du mig dit navn og din email adresse, og giver mig samtidig accept af, at jeg bruger disse data til udsendelse af nyhedsbreve til dig.
Køb af maleri, malekursus eller foredrag

Når du køber et maleri, et malekursus eller et foredrag indsamler jeg dit navn, din email adresse og dit mobil nr samt din postadresse, hvis du har bedt om at få noget tilsendt. Disse oplysninger opbevares i 5 år i henhold til bogføringsloven

Brug af dine personoplysninger

De indsamlede personoplysninger om dig lagrer jeg til brug for udsendelse af nyhedsbreve, hvorigennem jeg markedsfører mine malerier, malekurser og foredrag.
Jeg udsender henimod 10 nyhedsbreve om året.

Hertil bruger jeg kun din mailadresse. Dette sker gennem programmet Mailchimp.

Behandlingsgrundlag

Vi sikrer mig altid, at vi har et fyldestgørende grundlag for at behandle dine personoplysninger. Når vi behandler dine personoplysninger som angivet i denne Privatlivspolitik, gør vi det på basis af et eller flere af følgende grundlag:
• En nødvendighed for at opfylde en aftale med dig,
• En retlig forpligtelse, der påhviler os efter anden lovgivning (fx at opbevare fakturaoplysninger som krævet efter Bogføringsloven)
• Du kan til enhver tid anmode om at få slettet dine oplysninger hos os
Oplysning om dine personoplysninger

Du kan til enhver tid anmode om at få oplyst hvilke oplysninger, vi har lagret om dig.

Sletning af dine personoplysninger

Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbreve fra os, kan du til enhver tid afvise dette ved at trykke ”afmeld” nederst i nyhedsbrevet eller sende en mail til grethe@galleripind.dk

Hvis du ønsker at få alle dine personoplysninger slettet hos os, kan du til enhver tid anmode om det ved at sende  en mail til grethe@galleripind.dk

Nyhedsbreve administreres af MailChimp

Hosting af galleripind.dk udføres af:

Webshop360
Helsingørgade 52a
3400 Hillerød
T: +45 22 53 34 35
M: +45 61 68 35 36
Simon@webshop360.dk
webshop360.dk
CVR nr 36488697

Venlig hilsen
Anne Grethe Pind
Indehaver af Galleri Pind