FOREDRAG:
”KUNSTEN AT SE og FINDE SIN RETTE VEJ”

I foredraget viser jeg, hvordan iagttagelse af naturen kan give dig vigtige indsigter hen imod at finde din rette vej i livet. For eksempel har naturen fået mig til at se og mærke mine begrænsende overbevisninger og har gjort mig klar til at ændre dem til positive overbevisninger.

Jeg tager dig med på en rejse i naturen og fortæller dig, hvilke indsigter den har givet mig, og hvordan de har afspejlet sig i mit liv.

Ligeledes tager jeg dig med på en rejse ind i mine malerier og viser dig, hvordan de har givet mig store intuitioner og vejledning i mine livssituationer, og som jeg har taget mod til at handle på.
Du kan spejle dit eget liv i mit foredrag og blive inspireret til at se nye muligheder i mange af dine livssituationer.

Jeg viser dig også, hvordan kreativitet kan åbne op for intuition og nytænkning, når du er åben og nærværende, nysgerrig og opmærksom og villig til at stille spørgsmål, betragte og lytte.

Gennem foredraget får du tillige indblik i, hvordan en kreativ maleproces kan give dig indsigter, vise dig nye sider af dig selv samt gøre dig bevidst om dine talenter og hvad der motiverer dig, så du bedre kan bringe dine talenter til udfoldelse til glæde for dig selv og andre..

Anne Grethe Pinds Bundgarnspæl

”Foredraget kan afholdes hos dig eller i Galleri Pind.
Prisen er  3.000 kr + kørselsomkostninger”

Det gav mig en aha-oplevelse, satte ting i mit liv i relief. Du er fantastisk til at formidle dit budskab. Dit foredrag har gjort et stort indtryk på mig.

Eva Fabian

 

Meget inspirerende – meget givende. Jeg går beriget herfra. Mærker en opfordring til at lytte til min indre stemme/sjæl og at turde følge de tegn, jeg får.

Karin Demuth

 

Betagende, fantastisk at blive bekræftet i at lytte/mærke sig selv. Super foredrag og hyggelig stemning – det hjalp mig videre i mine tanker.

Thea Munk