Min maleuddannelse

Svendborg Kunstskole – 1 år

Siden barn har jeg tegnet og malet. Først var det heste og køer. Siden mennesker. Straks efter jeg blev ingeniør i 1965 gik jeg  flere år til oliemaling hos kunstmaler Eyvind Falk Rønne i Brede. I 1998 besluttede jeg at tage et år påSvendborg Kunstskole. Et herligt sted med gode lærere fra hele landet, der gav teori om formiddagen og underviste os i praktisk maling hver eftermiddag. Underviserne var bl.a. Viggo Salting, Poul Weile, Carsten Rudolfsen og Lars Falkenberg.

Svendborg Kunstskole

Klar til udstillinger

I løbet af det år på Svendborg Kunstskole lærte jeg at frigøre mig fra det figurative og male abstrakt. Vi sluttede med en fællesudstilling på Filosofgangen i Odense, og  med ét var jeg klar til at udstille og sælge mine malerier .

Desværre blev skolen nedlagt i 2006.

Munach Kunstskole

Fra 1999 til 2003 gennemgik jeg uddannelsen på Munachs Kunstskole ved den fantastisk inspirerende Xenia Lassen, som gav os god supervision. Undervisningen var dejlig meget spirituel, og byggede på meditation, dans og drømmetydning. Der var god I starten foregik det i Gedved, senere på Djursland. Kunstskolen blev desværre nedlagt i 2004, ellers var jeg afgjort fortsat med at komme der.

Gerda Swane mfl

i 2001 blev jeg undervist af Gerda Swane, som var et meget elskeligt menneske, der gav hele sig selv. Hun underviste os i portræt og model kunst.

Alec Krylow , Maibritt Schultz, Jens Uffe rasmussen og Peter Mengel har givet mig kyndig akvarelundervisning

Birgit Musaus videre undervisning i spirituel maleudøvelse.

I 2007 hos David Isenberg.

i 2010 var jeg 2 uger hos Thomas Skytte på Spektrum Kunstskole.

Flere kurser hos kunstterapeut cand. psyk Vibeke Skov

I 2011 en uge hos Allan Stabell og Kirsten Bøgh